Wednesday, October 14, 2009

Mens van Was

We moesten een pop van ijzerdraad en kubus, cirkel enz. van ijzer maken. Het poppetje moest eraan duwen, hangen of trekken. Daarna moesten we "was" erop zetten en vorm geven.




Mens met Stoel

De opdracht was om 4 prototypes van mens met stoel boetseren en daarna een van ze uitwerken in een groot formaat. Hieronder vind je mijn 4 prototypes.











Wednesday, October 7, 2009

Gesloten Mensfiguur

In de derde les heb ik mijn voet uitgehold en aan een nieuwe opdracht begonnen. De opdracht van dit les was om een gesloten figuur te boetseren. Hieronder is mijn resultaat van mijn gesloten figuur.




Wednesday, September 16, 2009

Mijn Voet

In de tweede les had ik de opdracht van de eerste les gemaakt en de opdracht van de tweede les thuis gemaakt. Als tweede opdracht moesten we ons eigen voet boetseren. Ik had mijn linke voet geboetseerd. Ik heb platte voeten maar we moesten daarvan een voet met een voetboog. Ik heb mijn voet gemaakt alsof ik op mijn tenen staan.



Mensfiguur

Ik was niet aanwezig bij de eerste les door persoonlijke redenen. Maar ik heb wel de opdracht gemaakt. Ik moest een vrouw boetseren. In de les hadden mijn klasgenoten elkaar geprobeerd te boetseren en als huiswerk een andere andere man of vrouw boesteren. Ik moest ongeveer dezelfde doen maar niet mijn klasgenoot boetseren.

Wat vond ik ervan?

Ik heb geen ervaring met boetseren dus voelde ik enthousiatisch om te zien hoe het eruit zal komen te zien. Als resultaat was ik blij met de uitkomst. Mijn probleem was om de lichaam op goede maat te krijgen maar op het eind lukte het wel.


Resultaat van mijn eerste werkstuk (nat en dan droog):

Voorzijde:

Achterkant: